20 ani de succes

Avem solutii pentru candidati prin care ii ajutam sa parcurga lin toate etapele procesului de recrutare, spre evolutia profesionala pe care si-o doresc.

Simti ca e momentul pentru o schimbare in cariera?

Iti doresti sa te trezesti dimineata cu dorinta si pasiune pentru ceea ce faci? Cauti o provocare profesionala noua? In acest caz, este timpul sa ne cunoastem. Noi te putem ajuta sa descoperi compania care ti se potriveste, cu valorile pe care le imbratisezi si o cultura organizatională sanatoasa, benefica dezvoltarii tale profesionale. Lasa-ne un CV si noi te vom ajuta sa faci urmatorul pas in cariera.

Psihoselect este una dintre cele mai apreciate companii din Transilvania in domeniul recrutarii de top management si executive search, fiind specializata in descoperirea celor mai calificati lideri din piata. Ne dorim sa te ajutam sa iti gasesti o companie de top in domeniul tau de activitate, cu a carei cultura organizationala te potrivesti, pentru a construi relatii de durata, cu impact pozitiv. Convingerea noastra este ca cea mai valoroasa resursa a oricarui business il constituie oamenii. Iti oferim consultanta strategica, pentru ca tu sa iei cele mai bune decizii pentru cariera ta.

caut un job psihoselect 0

CV-ul tau va intra in baza noastra de date, iar noi vom demara o analiza ampla, pentru a incerca sa gasim ofertele de job active care se potrivesc cel mai bine cu profilul tau profesional. In cazul in care nu exista disponibilitatii in momentul aplicarii, vei intra pe un shortlist, urmand a fi contactat, cu prioritate, de indata ce se deschide o pozitie potrivita.

caut un job psihoselect 1

Te ajutam sa iti evaluezi, in mod obiectiv, abilitatile profesionale si de leadership si sa descoperi oportunitati de imbunatatire.

Chiar daca nu gasesti momentan un job care ti se pare potrivit, avem o baza de date foarte dinamica, actualizata constant, noi oportunitati fiind deschise continuu. Lasa-ne CV-ul si vom lua legatura cu tine, pentru a intelege cum te putem ajuta cel mai bine sa faci urmatorul pas in cariera de top management. Pentru a ne asigura ca iti prezentam ofertele adaptate nevoilor tale, te rugam sa ne spui cateva detalii despre job-ul cautat:

  • Ce job cauti?
  • In ce industrie ai dori sa lucrezi?
  • Ce asteptari ai de la viitorul job?
caut un job psihoselect

TESTIMONIALE CANDIDATI

SPUNE CUM PUTEM COLABORA!

Poate ca nu ne cunoastem inca, dar suntem aici pentru a te ajuta.