18 ani de succes

Avem soluții pentru candidați prin care îi ajutăm să parcurgă lin toate etapele procesului de recrutare, spre evoluția profesională pe care și-o doresc.

Simţi că e momentul pentru o schimbare în carieră?

Îţi doreşti să te trezeşti dimineaţa cu dorinţă şi pasiune pentru ceea ce faci? Cauţi o provocare profesională nouă? În acest caz, este timpul să ne cunoaştem. Noi te putem ajuta să descoperi compania care ţi se potriveşte, cu valorile pe care le îmbrăţişezi şi o cultură organizaţională sănătoasă, benefică dezvoltării tale profesionale. Lasă-ne un CV şi noi te vom ajuta să faci următorul pas în carieră.

Psihoselect este una dintre cele mai apreciate companii din Transilvania în domeniul recrutării de top management şi executive search, fiind specializată în descoperirea celor mai calificaţi lideri din piaţă. Ne dorim să te ajutăm să îţi gaseşti o companie de top în domeniul tău de activitate, cu a cărei cultură organizaţională te potriveşti, pentru a construi relaţii de durată, cu impact pozitiv. Convingerea noastră este că cea mai valoroasă resursă a oricărui business îl constituie oamenii. Îţi oferim consultanţă strategică, pentru ca tu să iei cele mai bune decizii pentru cariera ta.

caut un job psihoselect 0

CV-ul tău va intra în baza noastră de date, iar noi vom demara o analiză amplă, pentru a încerca să găsim ofertele de job active care se potrivesc cel mai bine cu profilul tău profesional. În cazul în care nu există disponibilităţi în momentul aplicării, vei intra pe un shortlist, urmând a fi contactat, cu prioritate, de îndată ce se deschide o poziţie potrivită.

caut un job psihoselect 1

Te ajutăm să îţi evaluezi, în mod obiectiv, abilităţile profesionale şi de leadership şi să descoperi oportunităţi de îmbunătăţire.

Chiar daca nu găseşti momentan un job care ţi se pare potrivit, avem o bază de date foarte dinamică, actualizată constant, noi oportunităţi fiind deschise continuu. Lasă-ne CV-ul şi vom lua legătura cu tine, pentru a înţelege cum te putem ajuta cel mai bine să faci următorul pas în cariera de top management. Pentru a ne asigura că îţi prezentăm ofertele adaptate nevoilor tale, te rugăm să ne spui câteva detalii despre job-ul căutat:

  • Ce job cauţi?
  • În ce industrie ai dori să lucrezi?
  • Ce aşteptări ai de la viitorul job?
caut un job psihoselect

TESTIMONIALE CANDIDATI

SPUNE CUM PUTEM COLABORA!

Poate că nu ne cunoaștem încă, dar suntem aici pentru a te ajuta.