Te salut cu drag!


Numele meu este Claudia Indreica, owner Psihoselect si iti multumesc pentru interesul legat de compania pe care o reprezint. In primul rand, imi doresc sa-ti spun ca am pornit acest business de headhunting si executive search din pasiunea pentru oameni si pentru cultura organizationala. Cred ca managerul potrivit poate schimba fundamental o companie si o poate ajuta sa creasca la urmatorul nivel. Mi-am dorit sa implementez studiile de psihologie in cresterea business-urilor, de aceea m-am dedicat unei lucrari de doctorat despre ”Centrele de evaluare ca metoda de selectie a personalului”. Ofer posibilitatea companiilor sa-si evalueze managerii in cadrul centrului de evaluare și dezvoltare Psihoselect. Cred ca aceasta este una dintre cele mai bune modalitati de a intelege nevoile angajatilor si de a-i ajuta sa creasca, alaturi de companie.

In cadrul Psihoselect am creat mecanismele necesare pentru a intelege in profunzime fiecare business, de la cultura organizationala pana la workflow, procese, proceduri, dar mai ales oameni. Aceasta intelegere a nevoilor companiei ne ajuta sa descoperim cei mai bine pregatiti lideri, acei decision makers care fac diferenta și aduc plusvaloarea business-ului.

Tinem foarte mult la deadline-uri si intelegem foarte bine urgenta angajarii unui manager intr-o functie cheie a companiei. In acest sens, am creat o metodologie concreta, menita sa eficientizeze comunicarea cu clientul, pentru a oferi raspunsuri rapide, dar si sa optimizeze procesul de recrutare in sine. Recrutam exclusiv pentru pozitii de executive, middle şi top management si cautam profesionisti cu studii superioare si experienta in pozitii similare.

Psihoselect inseamna o echipa unita, ce a reusit sa castige increderea clientilor, devenind un aliat de nadejde pentru business-urile partenere. Avem o rata de succes de 99% si excelam in serviciile de headhunting si executive search. Valorile Psihoselect s-ar putea transpune in mod simplu in Personalizare, Promptitudine si Performanta.

Intelegem business-ul si cerintele clientilor

98%

Contribuim la dezvoltarea brand-ului de angajator

95%

Identificam potrivirea cu cultura organizationala

93%

Avem focus pe termene si calitatea rezultatelor

100%

ECHIPA PSIHOSELECT