Te salut cu drag!


Numele meu este Claudia Indreica, owner Psihoselect și îți mulțumesc pentru interesul legat de compania pe care o reprezint. În primul rând, îmi doresc să-ți spun că am pornit acest business de headhunting și executive search din pasiunea pentru oameni și pentru cultura organizațională. Cred că managerul potrivit poate schimba fundamental o companie și o poate ajuta să crească la următorul nivel. Mi-am dorit să implementez studiile de psihologie în creșterea business-urilor, de aceea m-am dedicat unei lucrări de doctorat despre ”Centrele de evaluare ca metodă de selecție a personalului”. Ofer posibilitatea companiilor să-și evalueze managerii în cadrul centrului de evaluare și dezvoltare Psihoselect. Cred că aceasta este una dintre cele mai bune modalități de a înțelege nevoile angajaților și de a-i ajuta să crească, alături de companie.

În cadrul Psihoselect am creat mecanismele necesare pentru a înțelege în profunzime fiecare business, de la cultura organizațională până la workflow, procese, proceduri, dar mai ales oameni. Această înțelegere a nevoilor companiei ne ajută să descoperim cei mai bine pregătiți lideri, acei decision makers care fac diferența și aduc plusvaloarea business-ului.

Ținem foarte mult la deadline-uri și înțelegem foarte bine urgența angajării unui manager într-o funcție cheie a companiei. În acest sens, am creat o metodologie concretă, menită să eficientizeze comunicarea cu clientul, pentru a oferi răspunsuri rapide, dar și să optimizeze procesul de recrutare în sine. Recrutăm exclusiv pentru poziţii de executive, middle şi top management şi căutăm profesionişti cu studii superioare şi experienţă în poziţii similare.

Psihoselect înseamnă o echipă unită, ce a reușit să câștige încrederea clienților, devenind un aliat de nădejde pentru business-urile partenere. Avem o rată de succes de 99% și excelăm în serviciile de headhunting și executive search. Valorile Psihoselect s-ar putea transpune în mod simplu în Personalizare, Promptitudine și Performanță.

Întelegem business-ul și cerințele clienților

98%

Contribuim la dezvoltarea brand-ului de angajator

95%

Identificăm potrivirea cu cultura organizațională

93%

Avem focus pe termene și calitatea rezultatelor

100%

ECHIPA PSIHOSELECT