Te salut cu drag!


Sunt Claudia Indreica, owner Psihoselect și îți mulțumesc pentru interesul legat de compania pe care o reprezint. Doresc să-ți spun că am pornit acest business de headhunting și executive search din pasiunea pentru oameni și pentru cultura organizațională. Cred că managerul potrivit poate schimba fundamental o companie și o poate ajuta să crească la următorul nivel. Mi-am dorit să implementez studiile de psihologie în creșterea business-urilor, de aceea m-am dedicat unei lucrări de doctorat despre ”Centrele de evaluare ca metodă de selecție a personalului”. Ofer posibilitatea companiilor să-și evalueze managerii în cadrul centrului de evaluare și dezvoltare Psihoselect. Cred că este printre cele mai bune modalități de a ajuta angajații să crească.

În cadrul Psihoselect am creat mecanismele necesare pentru a înțelege în profunzime fiecare business, de la cultura organizațională, până la workflow și proceduri. Acest lucru ne permite să descoperim cei mai bine pregătiți lideri, acei decision makers care fac diferența și aduc plusvaloarea business-ului încă din prima zi.

Ținem foarte mult la deadline-uri și înțelegem urgența angajării unui manger într-o funcție cheie. În acest sens, am creat o metodologia concretă, menită să eficientizeze comunicarea cu clientul, pentru a oferi răspunsuri rapide, dar și să optimizeze procesul de recrutare în sine.

Psihoselect înseamnă o echipă unită, ce a reușit să câștige încrederea clienților, devenind un aliat de nădejde pentru business-urile partenere. Avem o rată de succes de 99% și excelăm în serviciile de headhunting și executive search. Valorile Psihoselect s-ar putea transpune în mod simplu în Personalizare, Promptitudine și Performanță.

ISTORIA PSIHOSELECT

Istoria Psihoselect este rezultatul unei echipe pasionate, cu dorință reală de creștere. Am evoluat de la firma de recrutare apărută din pasiunea pentru oameni și pentru dezvoltarea lor în cadrul companiilor, la resursa de încredere pentru serviciile de executive search și headhunting, în zona Transilvaniei.

Compania este înființată din 2001, însă headhunting-ul a apărut ca o necesitate abia în 2008, când piața a fost pregătită pentru această etapă. În perioada de criză, atât noi, cât și companiile cu care am lucrat, am devenit mult mai conștienți de importanța unui manager bun. Imediat după, am eficientizat procesul de headhunting pentru a putea ajuta companiile să integreze cât mai repede pozițiile de executive și top management. Credem în promptitudinea livrării de rezultate. Cu cât procesul durează mai mult, cu atât apar mai multe probleme în workflow-ul companiilor, iar noi, suntem foarte conștienți de acest lucru.

Cel mai des am primit cereri de headhunting pentru pozițiile de General Manager, Plant Manager, CFO, Director executiv, Director economic, Director de producție, IT Manager, Supply Chain Manager, Purchasing Manager. Verticalele de business din care primim cele mai multe cereri sunt automotive, pharma, IT, household appliance, producție mobilier, sales, producție de materiale de construcție, producție de încălțăminte, producție și distribuție de obiecte pentru amenajări interioare și exterioare, curierat, organizare de evenimente.

Am crescut alături de clienții noștri și am devenit una dintre cele mai de încredere companii de recrutare specializată pe poziții top management din zona Transilvaniei. Principalele orașe de unde sunt companiile partenere includ, printre altele, Cluj-Napoca, Oradea, Baia Mare, Alba Iulia, Dej, București, Timișoara, Arad, Târgu Mureș, Satu Mare, Sibiu, Sfântu Gheorghe, Orăștie.

ÎNȚELEGEREA CERINȚELOR CLIENTULUI

98%

ABILITAȚI DE LEADERSHIP

95%

ABILITAȚI DE COMUNICARE

93%

CREATIVITATE ȘI INOVAȚIE ÎN BUSINESS

87%

ECHIPA PSIHOSELECT

TESTIMONIALE INTERNI

PROGRAM HR TRAINEE

Ce înseamnă?


Programul HR TRAINEE s-a născut din dorința de a oferi din experiența noastră profesioniștilor aflați la început de drum, pentru a-i ajuta să intre pe piață pregătiți și cu așteptări corect setate.

Ideea ne-a venit în momentul în care am realizat că pe piață juniorii nu au șanse să se angajeze fără o minimă experiență. De cele mai multe ori aceștia își doresc să lucreze în HR fără să înțeleagă foarte bine care sunt cerințele unui astfel de job. Ne face plăcere să împărtășim din experiența acumulată și avem mereu loc pentru cei dornici să învețe. HR TRAINEE a împlinit 7 ani și suntem foarte fericiți că am reușit să dăm ceva înapoi comunității, am angajat oameni minunați, i-am învățat pe tineri tainele HR-ului și am contribuit la creșterea pieței. În cadrul acestui program punem accentul pe echipă, inovație și rezultate.

Credem că fiecare dintre noi poate îmbunătăți, puțin câte puțin, realitatea în care trăim. Astfel, noi ne propunem să susținem și să contribuim la educația celor care vor să activeze în HR.

HR TRAINEE este pentru tine dacă:


• Ești la început de carieră și ai nevoie de experiență;

• Te gandești la o reorientare profesională și ai ales domeniul HR;

• Ești pasionat de Resurse umane, psihologie sau educație organizațională;

• Vrei să lucrezi în HR și cauți cea mai bună oportunitate pentru un start bun în carieră.

Care va fi rolul tău în cadrul echipei Psihoselect?


• Vei participa la toate etapele unui proces de recrutare și selecție și te vei implica direct în proiectele noastre, încă de la început.

• Vei lucra împreună cu specialiștii Psihoselect și cu o echipă faină de alți trainees dornici să învețe despre domeniul HR.

• Vei avea un program part-time flexibil, de 4 ore / zi, timp de 3 luni, cu posibilitatea de prelungire a contractului.

• Vei primi diplomă și recomandări.

Vreau să aplic!


Hai să ne cunoaștem mai bine! Spune-ne despre tine și de ce vrei să participi la PROGRAMUL HR TRAINEE, printr-un email către Melina Bizu, coordonator al acestui proiect, la adresa melina.bizu@psihoselect.ro. Te așteptăm cu o cafea bună și chef de povestit!