Un Test de personalitate concludent

Atunci când vrei să te asiguri că ai găsit managerul sau chiar CEO-ul ideal pentru compania ta, faci tot posibilul să afli totul despre candidat, încă de la început. Știm că timpul şi munca de calitate sunt valorile tale, așa că îți putem oferi un test de personalitate complex, ce poate fi aplicat online, fără a fi nevoie de prezentă fizică. Vei primi atât consultanță din partea noastră privind angajatul sau candidatul, cât şi un raport detaliat ce te va ajuta să iei o decizie de angajare perfect aliniată culturii organizaționale pe care o promovezi.

Evaluarea angajaților aduce beneficii atât companiilor, cât și candidaților, deoarece identifică trăsăturile de personalitate și principalele dimensiuni importante pentru o poziție de conducere.  Evaluarea personalității contribuie la conștientizarea punctelor tari și slabe ale candidatului de către ambele părți, angajator și viitor angajat. Testarea personalității de către Psihoselect aduce imparțialitate în oferirea rezultatelor, atât pentru companie, cât și pentru angajat. Astfel, intrarea în companie începe cu un plan transparent și clar de acțiune privind abilitățile de dezvoltare și crește angajamentul candidatului de a-l îndeplini.

Am ales ca instrument de măsurare testul CPI – California Personality Inventory, un test complex, foarte bine documentat și adaptat periodic celor mai noi nevoi din piața muncii. Cu o experiență de peste 20 de ani în aplicarea acestui test psihologic, și având certificare din România și din UK, Psihoselect poate aplica testul CPI atât în Romania, cât și la nivel internațional.

Testul este foarte util, atât în procesul de angajare, cât și în momentul promovării, ca o metodă de autocunoaștere. Cele 5 arii majore pe care le explorează sunt orientarea interpersonală (Dominanță, Sociabilitate etc.), managementul de sine (Autocontrol, Responsabilitate etc.), motivații și stil de gândire (Independență etc.), caracteristici personale (Flexibilitate, Intuiție etc.) și indicatorii legați de muncă (Leadership, Potențial Managerial etc.).

Testul de personalitate CPI poate fi aplicat exclusiv de către psihologii acreditați. Iar tu vei putea avea acces la psihologul nostru doctor, Claudia Indreica, CEO Psihoselect, Head Hunter, Executive Search Expert și Coach, care îți va dedica timp pentru discuții și înțelegerea aprofundată a nevoilor companiei pe care o reprezinți. Instrumentul de evaluare este construit în baza a 60 de ani de studii de cercetare și a fost actualizat, devenind reprezentativ și pentru abilitățile de leadership. Am aplicat acest test de evaluare a personalității cu succes, atât pentru piața din România, cât și pentru companii din Europa.

Aplicarea testului se realizează foarte ușor. Poți vedea mai jos pașii necesari.

ETAPELE EVALUĂRII PERSONALITĂȚII ANGAJAȚILOR

Etapa 1

Aplicarea online a testului de personalitate.

Etapa 2

Interpretarea testului și realizarea raportului de evaluare.

Etapa 3

O oră de feedback prin videoconferință pentru angajator și explicarea raportului trimis. Realizarea compatibilității cu echipa și organizația.

Etapa 4

O oră de feedback acordat candidatului, prin videoconferință și prezentarea raportului trimis. Integrarea profilului în dezvoltarea profesională și personală.

SPUNE CUM PUTEM COLABORA

Solicită o ofertă!