Evalueaza angajatii din companie intr-un mod rapid si concludent

Psihoselect iti ofera o metoda online de evaluare a managerilor si a angajatilor

Am ales ca instrument de masurare un test complex, o metodologie de evaluare exhaustiva, foarte bine documentata si adaptata periodic celor mai noi nevoi din piata muncii. Cu o experienta de peste 20 de ani in evaluarea angajatilor si avand certificare din Romania si UK, PhD. Claudia Indreica, expertul Psihoselect in implementarea Assessment Center, poate aplica acest test de personalitate atat in Romania, cat si la nivel international, in limba engleza.

Testul va fi aplicat si analizat de catre psihologul nostru, PhD. Claudia Indreica, care iti va dedica timp pentru discutii si intelegerea aprofundata a nevoilor companiei. Instrumentul de evaluare este construit in baza a 60 de ani de studii de cercetare, iar Psihoselect aplica cu succes acest test atat pentru piata din Romania cat si pentru companii din Europa. Rezultatele sunt livrate sub forma unui raport complet, ce cuprinde grafice de evaluare si interpretari exhaustive.

Avantajele evaluarii cu ajutorul testului de personalitate aplicat de Psihoselect

 • Aplicabil atat in cadrul procesului de recrutare, pentru candidati, cat si pentru evaluarea angajatilor
 • Rezultatele nu sunt falsificabile
 • Un instrument psihometric complex, ce priveste individual din exterior si ofera o perspectiva impartiala, ajutand angajatul evaluat sa fie mai obiectiv
 • Raportul final releva 35 de dimensiuni diferite, impartite in 5 arii principale si 3 scale vectoriale
 • Ariile evaluate sunt esentiale pentru a demonstra calitatile si pentru a descoperi particularitatile de comportament in context profesional, interpersonal si individual
 • Angajatul va dori sa se autodepaseasca, nu se va simti constrans sa faca schimbarile necesare, deoarece rezultatele evaluarii il vor ajuta sa se inteleaga mai bine
 • Este o metoda relevanta a comportamentului si actiunilor, atat pe termen scurt, cat si pe termen lung
 • In cazul in care exista dezechilibre majore, scara de evaluare va arata imediat acest lucru

Evaluarea aduce beneficii atat companiilor cat si candidatilor! Testul de personalitate te ajuta sa indentifici trasaturile psihologice, de personalitate si principalele dimensiuni importante pentru pozitia in cauza. Contribuie la constientizarea punctelor tari si slabe ale candidatului de catre ambele parti – angajator si viitor angajat sau angajat. Mai mult, evaluarea aduce impartialitate in livrarea rezultatelor.

5 arii principale in evaluarea cu ajutorul testului CPI

 1. Orientarea interpersonala – Modul in care persoana interactioneaza cu mediul social, capacitatea de raportare la ceilalti, de a interactiona/socializa, de a functiona independent si abilitatea de a empatiza.
 2. Managementul de sine – Simtul de responsabilitate, raportarea la propriul sistem de valori, constiinciozitatea, disciplina, stapanirea de sine, si componente etice si morale.
 3. Motivatii & stil de gandire – Tiparele intelectuale, raportarea la proceduri si sisteme de regului, capacitatea decizionala si eficienta intelectuala.
 4. Caracteristici personale – Flexibilitate, intuitie, echilibrul, sensibilitate la critica si pregatirea de a face fata situatiilor conflictuale.
 5. Indicatori legati de munca – Potential managerial, eficienta in gestionarea resurselor, orientarea spre munca, abilitatile de leadership, gradul de strictete in aplicarea regulilor, spirit de luptator si stragetii de gestionare a ostilitatii.

 

Testul surprinde toate trasaturile necesare liderilor, iar rezultatele vor fi analizate in concordanta cu nevoile organizatiei si cultura organizationala a business-ului. Vei primi atat consultanta din partea noastra privind rezultatele evaluarii, cat si un raport detaliat care te va ajuta sa iei o decizie de angajare perfect aliniata culturii organizationale.

ETAPELE EVALUARII PERSONALITATII ANGAJATILOR

Etapa 1

Aplicarea online a testului de personalitate.

Etapa 2

Interpretarea testului si realizarea raportului de evaluare.

Etapa 3

O ora de feedback prin videoconferinta pentru angajator si explicarea raportului trimis. Realizarea compatibilitatii cu echipa si organizatia.

Etapa 4

O ora de feedback acordat candidatului, prin videoconferinta si prezentarea raportului trimis. Integrarea profilului in dezvoltarea profesionala si personala.

SPUNE CUM PUTEM COLABORA

Solicita o oferta!