Un Test de personalitate concludent

Atunci cand vrei sa te asiguri ca ai gasit managerul sau chiar CEO-ul ideal pentru compania ta, faci tot posibilul sa afli totul despre candidat, inca de la inceput. Stim ca timpul si munca de calitate sunt valorile tale, asa ca iti putem oferi un test de personalitate complex, ce poate fi aplicat online, fara a fi nevoie de prezenta fizica. Vei primi atat consultanta din partea noastra privind angajatul sau candidatul, cat si un raport detaliat ce te va ajuta sa iei o decizie de angajare perfect aliniata culturii organizationale pe care o promovezi.

Evaluarea angajatilor aduce beneficii atat companiilor, cat si candidatilor, deoarece identifica trasaturile de personalitate si principalele dimensiuni importante pentru o pozitie de conducere.  Evaluarea personalitatii contribuie la constientizarea punctelor tari si slabe ale candidatului de catre ambele parti, angajator si viitor angajat. Testarea personalitatii de catre Psihoselect aduce impartialitate in oferirea rezultatelor, atat pentru companie, cat și pentru angajat. Astfel, intrarea in companie incepe cu un plan transparent si clar de actiune privind abilitatile de dezvoltare si creste angajamentul candidatului de a-l indeplini.

Am ales ca instrument de masurare testul CPI – California Personality Inventory, un test complex, foarte bine documentat si adaptat periodic celor mai noi nevoi din piata muncii. Cu o experienta de peste 20 de ani in aplicarea acestui test psihologic, si avand certificare din Romania si din UK, Psihoselect poate aplica testul CPI atat în Romania, cat si la nivel international.

Testul este foarte util, atat in procesul de angajare, cat si in momentul promovarii, ca o metoda de autocunoastere. Cele 5 arii majore pe care le exploreaza sunt orientarea interpersonala (Dominanta, Sociabilitate etc.), managementul de sine (Autocontrol, Responsabilitate etc.), motivatii si stil de gandire (Independenta etc.), caracteristici personale (Flexibilitate, Intuitie etc.) si indicatorii legati de muncă (Leadership, Potential Managerial etc.).

Testul de personalitate CPI poate fi aplicat exclusiv de catre psihologii acreditati. Iar tu vei putea avea acces la psihologul nostru doctor, Claudia Indreica, CEO Psihoselect, Head Hunter, Executive Search Expert și Coach, care iti va dedica timp pentru discutii si intelegerea aprofundata a nevoilor companiei pe care o reprezinti. Instrumentul de evaluare este construit in baza a 60 de ani de studii de cercetare si a fost actualizat, devenind reprezentativ si pentru abilitatile de leadership. Am aplicat acest test de evaluare a personalitatii cu succes, atat pentru piata din Romania, cat si pentru companii din Europa.

Aplicarea testului se realizeaza foarte usor. Poti vedea mai jos pasii necesari.

ETAPELE EVALUARII PERSONALITATII ANGAJATILOR

Etapa 1

Aplicarea online a testului de personalitate.

Etapa 2

Interpretarea testului si realizarea raportului de evaluare.

Etapa 3

O ora de feedback prin videoconferinta pentru angajator si explicarea raportului trimis. Realizarea compatibilitatii cu echipa si organizatia.

Etapa 4

O ora de feedback acordat candidatului, prin videoconferinta si prezentarea raportului trimis. Integrarea profilului in dezvoltarea profesionala si personala.

SPUNE CUM PUTEM COLABORA

Solicita o oferta!