Managerul potrivit in compania potrivita

Cea mai importanta resursa a oricarui business de succes o reprezinta oamenii. Angajatii cheie din top management sunt liderii care se diferentiaza prin calitatile exceptionale si care se integreaza in mod complet si fara efort in cultura organizationala. Sunt pozitii C-level executive – CFO, CTO, CMO, COO, CIO, CSO etc.

Acesti lideri talentati si cu experienta prezinta un avantaj competitiv pentru orice firma, insa descoperirea si atragerea lor este o provocare serioasa. De multe ori, companiile investesc foarte multi bani, timp si efort si totusi esueaza. Recuperarea dupa o greseala de angajare la nivel de leadership este extrem de dificila, iar multe companii nu reusesc niciodata sa depaseasca acest impas. La Psihoselect, am dezvoltat un sistem complex de identificare a liderilor potriviti pentru business-urile partenerilor nostri, pentru a asigura schimbarile pozitive in companie prin leadership de exceptie.

In anul 2008, in contextul unei piete in plina dezvoltare, necesitatile de recrutare deveneau tot mai complexe. Multe companii de top din Transilvania incepusera sa constientizeze necesitatea acoperirii unor pozitii de top management cu oameni cheie, care aveau sa asigure succesul business-ului. In acest context, Psihoselect lansa serviciul de headhunting. Intre timp, am devenit una dintre companiile de headhunting de top din Transilvania, construim o experienta bogata pe pietele din Cluj-Napoca, Oradea, Baia Mare, Alba Iulia, Dej, Timisoara, Arad, Targu-Mures, Satu Mare, Sibiu, Sfantu Gheorghe, Brasov, Orastie şi Bucuresti.

Psihoselect isi ajuta partenerii sa gaseasca acei top manageri de exceptie, care nu sunt doar performanti in profesia lor, dar care se si potrivesc culturii organizationale. Identificarea acestei compatibilitati este esentiala pentru ca liderii sa ramana in companie pe termen lung, contribuind fundamental la succesul business-ului.

Angajamentul nostru fata de parteneri nu se opreste la angajarea candidatului. Ne dorim sa construim echipe de succes si sa aducem valoarea companiilor cu care colaboram, prin liderii de exceptie pe care ii recrutam, pentru a asigura cresterea business-ului.

ETAPELE PROCESULUI DE HEADHUNTING

Fă alegerea corectă! Alege Psihoselect!

ETAPA 1

Definim impreuna business-ul, piata, competentele necesare si valoarea de care este nevoie in companie

ETAPA 2

Promovam imaginea de angajator si contribuim la employer branding-ul companiei tale

ETAPA 3

Identificam si atragem candidatii potriviti, comunicand pe tot parcursul derularii procesului de headhunting

ETAPA 4

Uilizam instrumente de evaluare in functie de competente

ETAPA 5

Prezentăm candidații aleși

ETAPA 6

Follow up dupa angajare si garantie

SPUNE CUM PUTEM COLABORA

Solicita o oferta!