ISTORIA PSIHOSELECT

Istoria Psihoselect este rezultatul unei echipe pasionate, cu dorință reală de creștere. Am evoluat de la firma de recrutare apărută din pasiunea pentru oameni și pentru dezvoltarea acestora în cadrul companiilor, la resursa de încredere pentru serviciile de executive search și headhunting, în zona Transilvaniei.

Compania este înființată din 2001, însă headhunting-ul a apărut ca o necesitate abia în 2008, când piața a fost pregătită pentru această nouă etapă. În perioada de criză, atât noi, cât și companiile cu care am lucrat, am devenit mult mai conștienți de importanța unui manager bun şi ce rol decisiv poate avea ocuparea unei poziţii de executive de către profesionistul potrivit. Imediat după criză am eficientizat procesul de headhunting pentru a putea ajuta companiile să integreze cât mai repede pozițiile de executive și top management și a le ajută astfel să crească. Credem în promptitudinea livrării de rezultate. Cu cât procesul de headhunting durează mai mult, cu atât apar mai multe probleme în workflow-ul companiilor, iar noi, la Psihoselect suntem foarte conștienți de acest lucru.

Cel mai des am primit cereri de headhunting pentru pozițiile de General Manager, Plant Manager, CFO, Director executiv, Director economic, Director de producție, IT Manager, Supply Chain Manager, Purchasing Manager. Verticalele de business din care primim cele mai multe cereri sunt automotive, pharma, IT, household appliance, producție mobilier, sales, producție de materiale de construcție, producție de încălțăminte, producție și distribuție de obiecte pentru amenajări interioare și exterioare, servicii cu valoare adăugată mare.

Am crescut alături de clienții noștri și am devenit una dintre cele mai de încredere companii de recrutare specializată pe poziții top management din zona Transilvaniei. Principalele orașe de unde sunt companiile partenere includ, printre altele, Cluj-Napoca, Oradea, Baia Mare, Alba Iulia, Dej, București, Timișoara, Arad, Târgu Mureș, Satu Mare, Sibiu, Brașov, Sfântu Gheorghe, Orăștie. Ne dorim să venim în sprijinul companiilor din zona Transilvaniei cu servicii performante de executive search și headhunting, oferind cu adevărat un model performant de business.

Departe de a avea un mindset regional, interesul nostru prioritar este să găsim cel mai potrivit candidat pentru poziţia deschisă. Când demarăm procesul de recrutare, analizăm prima dată competenţele necesare, apoi vedem locaţia candidatului şi găsim soluţii de relocare. Tehnologia ne ajută mult să căutam profesionişti în întreaga Românie.