ISTORIA PSIHOSELECT

Istoria Psihoselect este rezultatul unei echipe pasionate, cu dorinta reala de crestere. Am evoluat de la firma de recrutare aparuta din pasiunea pentru oameni si pentru dezvoltarea acestora in cadrul companiilor, la resursa de incredere pentru serviciile de executive search si headhunting, in zona Transilvaniei.

Compania este infiintata din 2001, insa headhunting-ul a aparut ca o necesitate abia in 2008, cand piata a fost pregatita pentru aceasta noua etapa. In perioada de criza, atat noi, cat si companiile cu care am lucrat, am devenit mult mai constienti de importanta unui manager bun si ce rol decisiv poate avea ocuparea unei pozitii de executive de catre profesionistul potrivit. Imediat dupa criza am eficientizat procesul de headhunting pentru a putea ajuta companiile sa integreze cat mai repede pozitiile de executive si top management si a le ajuta astfel sa creasca. Credem in promptitudinea livrarii de rezultate. Cu cat procesul de headhunting dureaza mai mult, cu atat apar mai multe probleme in workflow-ul companiilor, iar noi, la Psihoselect suntem foarte constienti de acest lucru.

Cel mai des am primit cereri de headhunting pentru pozitiile de General Manager, Plant Manager, CFO, Director executiv, Director economic, Director de productie, IT Manager, Supply Chain Manager, Purchasing Manager. Verticalele de business din care primim cele mai multe cereri sunt automotive, pharma, IT, household appliance, productie mobilier, sales, productie de materiale de constructie, productie de incaltaminte, productie si distributie de obiecte pentru amenajari interioare si exterioare, servicii cu valoare adaugata mare.

Am crescut alaturi de clientii nostri si am devenit una dintre cele mai de incredere companii de recrutare specializata pe pozitii top management din zona Transilvaniei. Principalele orase de unde sunt companiile partenere includ, printre altele, Cluj-Napoca, Oradea, Baia Mare, Alba Iulia, Dej, Bucuresti, Timisoara, Arad, Targu Mures, Satu Mare, Sibiu, Brasov, Sfantu Gheorghe, Orastie. Ne dorim sa venim in sprijinul companiilor din zona Transilvaniei cu servicii performante de executive search si headhunting, oferind cu adevarat un model performant de business.

Departe de a avea un mindset regional, interesul nostru prioritar este sa gasim cel mai potrivit candidat pentru poziţia deschisa. Cand demaram procesul de recrutare, analizam prima data competentele necesare, apoi vedem locatia candidatului si gasim solutii de relocare. Tehnologia ne ajuta mult sa cautam profesionisti in intreaga Romanie.