Oricând ai nevoie de oameni bine pregătiți

Exigenţele pieţei, precum şi dorinţa de a rezolva absolut toate problemele de recrutare ale clientului, într-un mod prompt şi eficient, ne-au determinat să extindem recrutarea activă şi la nivelul profilelor de executive.

Am avut cereri complexe pentru poziţii din cele mai variate verticale de business – economist, contabil, process engineer, sales back office, procurement specialist, web developer, Citrix engineer, marketing specialist, CNC programmer sau IT system administrator.

Succesul acestor proiecte ne-a încurajat să completăm gama de servicii cu recrutare pentru poziţii de middle management, precum purchasing coordinator, regional sales manager, maintenance coordinator, project manager, factory manager, production manager, plant manager, director de filiala, digital marketing coordinator sau marketing coordinator.

Misiunea Psihoselect a fost dintotdeauna descoperirea celor mai potriviţi lideri, pentru a construi echipe de succes şi a genera valoare pentru stakeholderii business-urilor partenere. In acest scop, oferim servicii profesionale de executive search, identificând acei profesionişti care nu sunt doar performanţi, ci se şi potrivesc culturii organizaţionale. Numai astfel ne putem asigura că liderii descoperiţi vor avea un impact de durată asupra companiilor cu care lucrăm.

Suntem alături de clienţii noştri pentru a identifica nevoile specifice business-ului, dezvoltând o fişă a postului specific construită pentru a atrage cei mai buni candidaţi. Folosind cele mai moderne metodologii de cercetare şi modele de evaluare care şi-au dovedit eficacitatea, descoperim candidaţi pentru middle management, inclusiv lideri care nu îşi caută activ un loc de muncă.

Psihoselect a devenit unul dintre liderii pieţei de executive search din Transilvania, acumulând o bogată experienţă pe diverse verticale de business, precum industria auto, IT, pharma, household appliances, producţie de mobilier, sales, materiale de construcţie, producţie de încălţăminte, curierat, organizare de evenimente şi altele. Am construit parteneriate de durată cu clienţi din Cluj-Napoca, Oradea, Brașov, Baia Mare, Alba Iulia, Dej, Timişoara, Arad, Târgu Mureş, Satu Mare, Sibiu şi  Bucureşti.

Garanţia calităţii serviciilor noastre o reprezintă valorile Psihoselect – Personalizare, Promptitudine şi Performanţă. Credem că succesul unei afaceri depinde de găsirea oamenilor cheie la momentul potrivit şi ne luăm angajamentul de a acoperi nevoile de recrutare ale partenerilor noştri, cu promptitudine şi profesionalism.

  • Hai să găsim împreună cei mai potriviţi lideri care vor contribui semnificativ la succesul business‑ului tău!

ETAPELE PROCESULUI DE RECRUTARE

Fă alegerea corectă! Alege Psihoselect!

ETAPA 1

Împreună identificăm și facem stabilirea competențelor și a criteriilor posturilor deschise

ETAPA 2

Te consiliem în identificarea nevoilor reale din cadrul companiei

ETAPA 3

Identificăm și atragem candidați potriviți, cu ajutorul resurselor proprii

ETAPA 4

Selectăm cei mai buni candidați și pregătim prezentarea lor

ETAPA 5

Comunicăm în permanență pe parcursul derulării procesului

ETAPA 6

Follow up după angajare și garanție

SPUNE CUM PUTEM COLABORA

Solicită o ofertă!