Oricand ai nevoie de oameni bine pregatiti

Exigentele pietei, precum si dorinta de a rezolva absolut toate problemele de recrutare ale clientului, intr-un mod prompt si eficient, ne-au determinat sa extindem recrutarea activa si la nivelul profilelor de executive.

Am avut cereri complexe pentru pozitii din cele mai variate verticale de business – economist, contabil, process engineer, sales back office, procurement specialist, web developer, Citrix engineer, marketing specialist, CNC programmer sau IT system administrator.

Succesul acestor proiecte ne-a incurajat sa completam gama de servicii cu recrutare pentru pozitii de middle management, precum purchasing coordinator, regional sales manager, maintenance coordinator, project manager, factory manager, production manager, plant manager, director de filiala, digital marketing coordinator sau marketing coordinator.

Misiunea Psihoselect a fost dintotdeauna descoperirea celor mai potriviti lideri, pentru a construi echipe de succes si a genera valoare pentru stakeholderii business-urilor partenere. In acest scop, oferim servicii profesionale de executive search, identificand acei profesionisti care nu sunt doar performanti, ci se si potrivesc culturii organizationale. Numai astfel ne putem asigura ca liderii descoperiti vor avea un impact de durata asupra companiilor cu care lucram.

Suntem alaturi de clientii nostri pentru a identifica nevoile specifice business-ului, dezvoltand o fisa a postului specific construita pentru a atrage cei mai buni candidati. Folosind cele mai moderne metodologii de cercetare si modele de evaluare care si-au dovedit eficacitatea, descoperim candidati pentru middle management, inclusiv lideri care nu isi cauta activ un loc de munca.

Psihoselect a devenit unul dintre liderii pietei de executive search din Transilvania, acumuland o bogata experienta pe diverse verticale de business, precum industria auto, IT, pharma, household appliances, productie de mobilier, sales, materiale de constructie, productie de incaltaminte, curierat, organizare de evenimente si altele. Am construit parteneriate de durata cu clienti din Cluj-Napoca, Oradea, Brasov, Baia Mare, Alba Iulia, Dej, Timisoara, Arad, Targu Mures, Satu Mare, Sibiu si  Bucuresti.

Garantia calitatii serviciilor noastre o reprezinta valorile Psihoselect – Personalizare, Promptitudine şi Performanta. Credem ca succesul unei afaceri depinde de gasirea oamenilor cheie la momentul potrivit si ne luam angajamentul de a acoperi nevoile de recrutare ale partenerilor nostri, cu promptitudine si profesionalism.

Hai sa gasim impreuna cei mai potriviti lideri care vor contribui semnificativ la succesul business‑ului tau!

ETAPELE PROCESULUI DE RECRUTARE

ETAPA 1

Impreuna identificam si facem stabilirea competentelor si a criteriilor posturilor deschise

ETAPA 2

Te consiliem in identificarea nevoilor reale din cadrul companiei

ETAPA 3

Identificam si atragem candidati potriviti, cu ajutorul resurselor proprii

ETAPA 4

Selectam cei mai buni candidati si pregatim prezentarea lor

ETAPA 5

Comunicam in permanenta pe parcursul derularii procesului

ETAPA 6

Follow up dupa angajare si garantie

SPUNE CUM PUTEM COLABORA

Solicita o oferta!