Te salut cu drag!


Încă de la început trebuie să îți spun că sunt pasionată de ceea ce facem la Psihoselect. Sunt psiholog și doctor în psihologie, având ca specialitate psihologia muncii și psihologia organizațională. Sunt interesată de cum pot să dezvolt și să susțin performanțele unei companii. E important pentru mine să înțeleg business-ul companiei client, deoarece în felul acesta pot susține planurile și dezvoltarea companiei, atrăgând cele mai bune talente - acei oameni care se potrivesc cu cultura organizației, care aduc valoare conștienți fiind de contribuția lor. La Psihoselect, alături de echipa unită pe care am construit-o aici, am devenit pentru clienții noști constanți un consilier de încredere. Avem o rată de succes de 99% și excelăm în serviciile de headhunting și executive search. Psihoselect înseamnă Personalizare, Promptitudine, Performanță.

EXPERIENȚA MEA

Activez în domeniul de HR din 2001, așa că am prins toate etapele evoluției și schimbărilor prin care a trecut recrutarea. Experiența m-a învățat că totul pornește de la o strategie de HR pe care o ai sau o vei defini, pentru că viitorul are nevoie de o imagine și de un plan. Aduc în toate proiectele noastre valorile Psihoselect: Personalizare, Promptitudine și Performanță. Cele mai reușite proiecte sunt cele în care clientul vede în mine un consilier de încredere care oferă consultanță personalizată la cele mai înalte standarde de calitate.

  • Headhunting, recrutare top și middle management
  • Selecție și recrutare pentru poziții executive
  • Centre de dezvoltare/evaluare angajați
  • Consulanță privind procesele de recrutare
  • Training și coaching

ÎNȚELEGEREA CERINȚELOR CLIENTULUI

98%

ABILITAȚI DE LEADERSHIP

95%

ABILITAȚI DE COMUNICARE

93%

CREATIVITATE ȘI INOVAȚIE ÎN BUSINESS

87%

ECHIPA PSIHOSELECT

TESTIMONIALE INTERNI

PROGRAM HR TRAINEE

Ce înseamnă?


Acum 7 ani am hotărât să introducem în companie programul de HR Trainee, prin care să oferim din experiența și cunostințele acumulate de-a lungul timpului. De ce? Pentru că echipa noastră a crezut mereu în ideea de a da ceva înapoi.

Punem accentul pe echipă, pe inovație și rezultate. Prin programul HR Trainee urmărim să formăm, prin experiență practică în domeniul HR.

Credem că fiecare putem îmbunătăți, prin ceea ce facem, puțin câte puțin realitatea în care trăim. Așa că, noi ne propunem să susținem și să contribuim la educația celor care vor să activeze în HR.

Cui se adresează?


Tinerilor în căutare de experiență

Celor care doresc o reorientare în carieră

Pasionaților de resurse umane, psihologie, educație organizațională

Studenților care doresc să facă practică - Tuturor celor care vor să învețe și să înceapă o carieră în domeniul HR

Ce vei face la noi?


Vei trece prin toate etapele unui proces de recrutare și selecție prin implicarea directă, de la început, în proiectele noastre.

Vei lucra împreună cu recruiterii Psihoselect și cu o gașcă faină de alți trainees dornici să învețe despre domeniul HR.

Vei avea un program part time flexibil, de 4 ore/zi timp de 3 luni, cu posibilitatea de prelungire a contractului.

Cum aplici?


Simplu. Trimite-ne un email cu CV-ul tău la adresa melina.bizu@psihoselect.ro și hai să ne cunoaștem mai bine la o cafea bună!