PROGRAM HR TRAINEE

Ce inseamna?


Programul HR TRAINEE s-a nascut din dorinta de a oferi din experienta noastra profesionistilor aflati la inceput de drum, pentru a-i ajuta sa intre pe piata pregatiti si cu asteptari corect setate.

Ideea ne-a venit in momentul in care am realizat ca pe piata juniorii nu au sanse sa se angajeze fara o minima experienta. De cele mai multe ori acestia isi doresc sa lucreze in HR fara sa inteleaga foarte bine care sunt cerințele unui astfel de job. Ne face placere sa impartasim din experienta acumulata si avem mereu loc pentru cei dornici sa invete. HR TRAINEE a implinit 7 ani si suntem foarte fericiti ca am reusit sa dam ceva inapoi comunitatii, am angajat oameni minunati, i-am invatat pe tineri tainele HR-ului si am contribuit la cresterea pietei. In cadrul acestui program punem accentul pe echipa, inovatie si rezultate.

Credem ca fiecare dintre noi poate imbunatati, putin cate putin, realitatea in care trăim. Astfel, noi ne propunem sa sustinem si sa contribuim la educatia celor care vor sa activeze in HR.

HR TRAINEE este pentru tine daca:


• Esti la inceput de cariera si ai nevoie de experienta;

• Te gandesti la o reorientare profesionala si ai ales domeniul HR;

• Esti pasionat de Resurse umane, psihologie sau educatie organizationala;

• Vrei sa lucrezi in HR si cauti cea mai buna oportunitate pentru un start bun in cariera.

Care va fi rolul tau in cadrul echipei Psihoselect?


• Vei participa la toate etapele unui proces de recrutare si selectie si te vei implica direct in proiectele noastre, inca de la inceput.

• Vei lucra impreuna cu specialistii Psihoselect si cu o echipa faina de alti trainees dornici sa invete despre domeniul HR.

• Vei avea un program part-time flexibil, de 4 ore / zi, timp de 3 luni, cu posibilitatea de prelungire a contractului.

• La finalul programului HR Trainee vei primi recomandari din partea noastra.

Vreau sa aplic!


Hai sa ne cunostem mai bine! Spune-ne despre tine si de ce vrei sa participi la PROGRAMUL HR TRAINEE, printr-un email catre Melina Bizu, coordonator al acestui proiect, la adresa melina.bizu@psihoselect.ro. Te asteptam cu o cafea buna si chef de povestit!

TESTIMONIALE TRAINEES