PROGRAM HR TRAINEE

Ce înseamnă?


Programul HR TRAINEE s-a născut din dorința de a oferi din experiența noastră profesioniștilor aflați la început de drum, pentru a-i ajuta să intre pe piață pregătiți și cu așteptări corect setate.

Ideea ne-a venit în momentul în care am realizat că pe piață juniorii nu au șanse să se angajeze fără o minimă experiență. De cele mai multe ori aceștia își doresc să lucreze în HR fără să înțeleagă foarte bine care sunt cerințele unui astfel de job. Ne face plăcere să împărtășim din experiența acumulată și avem mereu loc pentru cei dornici să învețe. HR TRAINEE a împlinit 7 ani și suntem foarte fericiți că am reușit să dăm ceva înapoi comunității, am angajat oameni minunați, i-am învățat pe tineri tainele HR-ului și am contribuit la creșterea pieței. În cadrul acestui program punem accentul pe echipă, inovație și rezultate.

Credem că fiecare dintre noi poate îmbunătăți, puțin câte puțin, realitatea în care trăim. Astfel, noi ne propunem să susținem și să contribuim la educația celor care vor să activeze în HR.

HR TRAINEE este pentru tine dacă:


• Ești la început de carieră și ai nevoie de experiență;

• Te gandești la o reorientare profesională și ai ales domeniul HR;

• Ești pasionat de Resurse umane, psihologie sau educație organizațională;

• Vrei să lucrezi în HR și cauți cea mai bună oportunitate pentru un start bun în carieră.

Care va fi rolul tău în cadrul echipei Psihoselect?


• Vei participa la toate etapele unui proces de recrutare și selecție și te vei implica direct în proiectele noastre, încă de la început.

• Vei lucra împreună cu specialiștii Psihoselect și cu o echipă faină de alți trainees dornici să învețe despre domeniul HR.

• Vei avea un program part-time flexibil, de 4 ore / zi, timp de 3 luni, cu posibilitatea de prelungire a contractului.

• La finalul programului HR Trainee vei primi recomandări din partea noastră.

Vreau să aplic!


Hai să ne cunoaștem mai bine! Spune-ne despre tine și de ce vrei să participi la PROGRAMUL HR TRAINEE, printr-un email către Melina Bizu, coordonator al acestui proiect, la adresa melina.bizu@psihoselect.ro. Te așteptăm cu o cafea bună și chef de povestit!

TESTIMONIALE TRAINEES