PROGRAM HR TRAINEE

Ce inseamna?


Programul HR TRAINEE s-a nascut din dorinta de a oferi din experienta noastra profesionistilor aflati la inceput de drum, pentru a-i ajuta sa intre pe piata fortei de munca pregatiti si cu asteptari corect setate. Ideea ne-a venit in momentul in care am realizat ca juniorii nu au sanse sa se angajeze fara o minima experienta si fara intelegerea cerintelor unui job in HR.

In colaborare cu asociatia noastra, Competente pentru Viitor, oferim programul HR TRAINEE si suntem foarte fericiti ca reusim sa dam ceva inapoi comunitatii. Am angajat oameni minunati care au trecut prin acest program, i-am invatat pe tineri tainele HR-ului si am contribuit la cresterea pietei. In cadrul acestui program punem accentul pe echipa, inovatie si rezultate!

Astfel, impreuna cu Asociatia Competente Pentru Viitor, ne propunem sa sustinem si sa contribuim la educatia celor care vor sa activeze in HR, prin dezvoltarea si exersarea competentelor si abilitatilor specifice recrutarii.

HR TRAINEE este pentru tine daca:


• Esti la inceput de cariera si ai nevoie de experienta

• Te gandesti la o reorientare profesionala si ai ales domeniul HR

• Esti pasionat de Resurse umane, psihologie sau educatie organizationala

• Vrei sa lucrezi in HR si cauti cea mai buna oportunitate pentru un start bun in cariera

Care va fi rolul tau in cadrul programului?


• Vei participa la toate etapele proceselor de recrutare si selectie si te vei implica direct in proiectele noastre.

• Vei lucra impreuna cu specialistii Psihoselect si cu o echipa faina de alti trainees dornici sa invete despre domeniul HR.

• Vei avea un program part-time flexibil, de 4 ore / zi, timp de 3 luni, cu posibilitatea de prelungire a contractului

• La finalul programului HR Trainee vei primi recomandari din partea noastra, un certificat care atesta participarea la program si o evaluare concreta a abilitatilor exersate si dobandite

APLICA!


Hai sa ne cunostem mai bine! Spune-ne despre tine si de ce vrei sa participi la PROGRAMUL HR TRAINEE, printr-un email catre Paula Soran, specialist HR, la adresa paula.soran@psihoselect.ro. Te asteptam cu o cafea buna si chef de povestit!

TESTIMONIALE TRAINEES